woensdag 9 november 2011

Beeindig ieder contact met een narcist radicaal!

Misbruik
Kan iemand herstellen na misbruik? Kan iemand herstellen na narcistische misbruik? Kan iemand herstellen nadat een narcist je misbruikt heeft? Ben jij in staat om je voorgoed van de narcist uit je leven te ontdoen? Is het mogelijk dat de lelijke wonden helen, of blijven de diepe littekens voor altijd zichtbaar?

Voorwaarde
Wil jij beginnen om te herstellen van het jarenlange misbruik van de narcist uit je leven? Wil jij in een donker hoekje beginnen je wonden te likken die de narcist uit je leven bij jou heeft toegebracht? Je weet dat, om te herstellen van de misbruik van de narcist, er 1 voorwaarde heerst: je kan niet herstellen van het misbruik als de narcist nog steeds in staat is om je te misbruiken! Alle banden met de narcist moeten verbroken worden! Hij of zij mag geen enkele invloed meer op je kunnen uitoefenen. Je kan nooit herstellen van narcistische misbruik als jij contact blijft houden met je narcist. Ga nooit in op het charme offensief van de narcist: verbreek radicaal al het contact! De narcist is in staat om al je levensenergie op te slurpen als je het contact niet radicaal stopt, dus:
Geen enkel contact,
Geen email contact,
Geen sms contact,
Geen telefonisch contact,
Geen toevallige ontmoetingen,
Geen bezoekjes aan je nieuwe huis.

Radicaal
Hoe graag wil jij herstellen van de jarenlange misbruik van de narcist uit je leven? Hoe graag wil jij dat de narcist uit je leven al jouw levensenergie opslurpt? Hoe graag wil jij er totaal aan onderdoor gaan door het jarenlange misbruik van de narcist? Dat kan je alleen maar doen door RADICAAL te zijn! Je moet een nieuw leven beginnen, en het liefst kilometers weg gaan wonen en de narcist niet:
Je nieuwe telefoonnummer geven,
Je nieuwe emailadres geven,
Je neiuwe mobielnummer geven,
Je nieuwe adres doorgeven
Iets geven waar hij je zou kunnen traceren!

Verlos jezelf van deze waanzin!! Verlos jezelf van het afschuwelijke narcistische misbruik: het is pure mishandeling!

Wereld
En geen smoesjes dat je niet weg kan komen bij de narcist: jij kan jezelf jarenlang goed voorbereiden om te ontsnappen aan de monsterlijke klauwen van een narcist! Ben je bang dat je hem of haar blijft tegen komen? De wereld is echt groot genoeg om een veilige plek voor jezelf te vinden, op zeer veilige afstand van de narcist. Pardon, wat zeg ik nou? Wereld? Ja, wereld! Om uit de klauwen van de narcist te komen en te blijven ga je desnoods aan de andere kant van de wereld wonen! Ik ga ook 4000 kilometer verderop zitten om 2 van die stukken ongelukken uit m'n leven te bannen en te weren. En jaaaa, ik neem mijn kind mee! Het is pure kindermishandeling om een kind alleen te klaten bij een narcist. Waarschuw me maar als er een wet tegen narcisten bestaat, ik weiger dat de levensenergie van mijn kind leeggeslurpt wordt door een narcist zonder dat het strafbaar word gesteld. Een moordenaar doet hetzelfde!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten